Jasno i glasno: Predrag Mijatović otkrio za koji klub navija!
Predrag Mijatović, Foto: Starsport©

opa

Jasno i glasno: Predrag Mijatović otkrio za koji klub navija!

Otklonio svaku dilemu

Objavljeno: 23:17h

Proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović izjavio je u Splitu, gde su održane Sportske igre mladih, da reprezentacija Srbije nije pokazala ono što je objektivno mogla na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ali da u narednim kvalifikacijama, sa malim korekcijama, možda i može da napravi bolji uspeh.

Mijatović je za RTS rekao da ne krije da je prvenstveno partizanovac, a tek onda navijač Real Madrida.

Predrag Mijatović
Predrag Mijatovićfoto: Starsport©

Sportske igre mladih i ove godine su okupile u Splitu devojčice i dečake iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Više od 820 takmičara odmerilo je snage u deset disciplina, a sa tribina su imali podršku proslavljenih sportista, među kojima je bio i Predrag Mijatović.

Nekadašnji centarfor Partizana i Real Madrida, rekao je da Sportske igre mladih treba da spajaju i da od dece koja se takmiče prave bolje ljude.

- To je naš cilj i naš zadatak. Kada su deca srećna, onda smo i mi matori nekako srećniji. Iz godine u godinu napreduje, sve je bolja i bolja organizacija, sve je više dece, što je jako bitno. Svaka čast Zdravku Mariću i njegovoj ekipi na svemu što su do sada uradili i na svemu onome što će da urade - istakao je Mijatović.

Što se tiče Evropskog prvenstva u fudbalu, Mijatović kaže da reprezentacija Srbije nije pokazala ono što je objektivno mogla.

- To je jako komplikovan turnir. Bilo je puno utakmica gde se imala loša sreća, ali to je sastavni deo sporta i fudbala. Mislim da u narednim kvalifikacijama, sa nekakvim malim korekcijama, možda i može da se napravi bolji uspeh - rekao je Mijatović.

Ističe da je prvenstveno partizanovac, a tek onda navijač Real Madrida, ali ne krije zadovoljstvo zbog dominacije "kraljevskog kluba".

- Real Madrid, kao i svake godine, bez obzira na osvojene trofeje i dominaciju u Ligi šampiona i domaćem prvenstvu, u obavezi je da dovodi nove igrače. Prošle godine je to bio Belingem, sada je Mbape. Jednostavno, Realu je pored fudbalskog kvaliteta, koji Francuz poseduje, bitan i njegov imidž, njegova socijalna važnost. Tu je Real stvarno veliki majstor - rekao je Mijatović.

Bonus video:

00:24

Partizan, grobari

(Espreso/BETA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.